apa yang saya lihat tak semestinya betul.. apa yang saya dengar tak semestinya tepat.. apa yang saya tulis tak semestinya benar..
habis tu..! kalau tahu saya salah kenapa tak nak tegur?

YouTube : [search] juzailialias

juzailialias@yahoo.com.my


25 April 2010

sepanjang tidak on-air

rasanya dah lama giler tak update blog nie...
dah naik bersawang rasanya kalau rumah nie...
sori lah... buzy memanjang sekarang nie...
banyak benda nak capai sana sini...


(19 April 2010) site visit with student @rchy final project


(10 April 2010) coco beach with my wife cik jah


(23 - 24 Mac 2010) mentor-mentee program student semester 01..

video


(15 - 19 Mac 2010) xtvt week ikm tsya, pekan

video

(12 - 14 Mac 2010) le tour de malacca with @rchy student..

video


p/s : sebenarnya buzy dok meng "godek2" movie maker dan youtube dan hasilnya...